VIDEO: vahepeal surnuks kuulutatud ja siis ametist tagandatud Vene armeekindral astus varjust välja

Vene armeekindral Valeri Gerassimov, kelle Ukraina võimud eelmisel, 2022. aastal surnuks kuulutasid ja nüüd väitsid, et ta on pärast Wagneri mässu ametist tagandatud, astus varjust välja.

Videos kantakse Gerassimovile ette, et Kiiev üritas 9. juulil rakettidega S-200 edutult tabada sihtmärke Krimmis ning Kaluuga ja Rostovi oblastis. Üks rakettidest oli suunatud Krimmi silla pihta, teine ​​lendas Rostovi oblastis asuva sõjaväelennuvälja suunas.

Videost tuleb välja, et Gerassimov juhib jätkuvalt sõjategevust Ukrainas.

See tähendab, et Ukraina allikatele tuginev Briti luure info Gerassimovi tagandamise kohta oli vale.

Siit õppetund: sõja ajal ei saa mitte kedagi uskuda, sest kõik valetavad, ja valetatakse palju. Näiteks valetas Ukraina valitsus rahvale lõpuni, et mingit ohtu pole, kuigi oli teada Vene rünnaku täpne kuupäev ja kellaaeg. Ukraina president Volodõmõr Zelenski on hiljem tunnistanud, et rahvale ei antud ohust teada, sest muidu oleks inimesed riigist põgenenud ja Ukraina majandus oleks kokku kukkunud.

Kommentaarid
(Külastatud 499 korda, 1 külastust täna)