Nüüd kindel: Soome peaminister lahutab abielu

Soome peaminister Sanna Marin ja tema abikaasa Markus Räikkönen teatasid sotsiaalmeedias, et andsid koos sisse abielulahutuse.

Peaminister Sanna Marin ja tema abikaasa Markus Räikkönen räägivad sotsiaalmeedias, et on andnud sisse abielulahutuse. Nii Marin kui ka Räikkönen avaldasid info oma Instagrami kontode rubriigis Stories, vahendab MTV.

Oleme koos lahutuse sisse andnud. Oleme tänulikud 19 koos oldud aasta ja oma armastatud tütre eest. Oleme endiselt parimad sõbrad, teineteisele lähedased ja armastavad vanemad. Veedame ka edaspidi koos aega perena ja üksteisega. Loodame, et austate meie privaatsust. Rohkem me seda asja ei kommenteeri, seisab postituses.

Marin ja Räikkönen abiellusid 2020. aasta augustis. Pulmad peeti peaministri Kesäranta residentsis. Neil on üks ühine laps, 2018. aastal sündinud Emma.

Kommentaarid
(Külastatud 680 korda, 1 külastust täna)