Naine laadis Soomes tanklas 70 eurot, siis sõitis ette üks Audi ja võttis selle eest kütust

Oulus Alppila SEO tanklasse läinud soome naine sai halva üllatuse osaliseks, kui keegi tankis autot tema makstud rahaga.

Oulu naine Milla-Maria läks Kaarnatiel asuvasse Alppila SEO tanklasse kütust võtma septembri viimasel reedel. Või õigemini oleks võtnud sealt kütust, sest keegi tegi seda tema eest, vahendab Helsingin Sanomat.

Naine rääkis, et sõitis tanklasse, maksis mobiilirakenduse abil 70 eurot ja sõitis ette nähtud tankuri juurde.

Naine räägib, et rakenduses kadus pilt millegipärast eest ära, ta läks asja kontrollima ning tema taga sõitnud auto sõitis ette. Kohe, kui teine auto lõpetas tankimise, tuli naise telefoni teade, et tema arvelt on raha maha võetud.

Naine oli algul šokis ja siis sai aru, et oleks pidanud vaatamata auto registrinumbrit. Ühtlasi oli ta imestunud, mis võis rakenduses sassi minna. Ta lootis, et rakendus ütleb, et kõik on korras ja ta võib tankima minna.

Naine polnud varem rakenduse abil kütuse eest maksnud. Samas oli ta korduvalt käinud selles Alppila SEO tanklas. Muude makseviisidega tal probleeme polnud.

SEO-st öeldi, et mobiilirakendusse peaks tulema teade: „alusta tankimist püstoli tõstmisega”. Selleks, et tankimine rakenduse abil õnnestuks, tuleb valida tankla, tankuri number ja summa. Pärast seda kinnitatakse ost veebipangas. Kui pärast seda naastakse SEO rakendusse, võib tankimine alata.

Naine oli tankimas bensiini 95. Reedel oli hind veidi alla 2 euro liiter. 70 euro eest oleks saanud korralikult bensiini.

Naine on kindel, et tema makstud raha eest sai bensiini tema taga seisnud auto. Ta otsis valge Audi omanikku taga ka Oulu sotsiaalmeedia grupi kaudu. Seni pole mingit teadet tulnud.

Naine tegi juhtunu kohta ka kuriteoteate. Teise auto omanik pidi teadma, et sai tasuta bensiini.

Kommentaarid
(Külastatud 15,958 korda, 1 külastust täna)