Ukraina presidendi nõunik: Venemaa saadab Ukrainasse 100 000 mobiliseeritut, paljud neist surevad

Venemaa saadab Ukrainasse 100 000 mobiliseeritut, paljud neist surevad, ütles Ukraina presidendi nõunik Aleksei Arestovõtš.

Arestovõtš ütles intervjuus väljaandele Bild, et tosinad värskelt mobiliseeritud Vene sõdurid on juba Ukrainas surma saanud.

„Ma ei näe Putini jaoks võidukat strateegiat,” ütles Arestovõtš. Ta ütles Putini võimalikke edasisi samme kommenteerides, et ta võib proovida Donetski oblastis edasi liikuda, kuid see on tema jaoks võimatu. Putin ilmselt püüab kaitsta annekteeritud territooriumi ja ähvardab Ukrainat taktikaliste tuumarelvadega. Ta võib provotseerida läbirääkimisi, kasutades selleks Zaporižja tuumajaama. Ta võib teha selliseid asju nagu Ukraina gaasitorud õhku lasta.

Kommentaarid
(Külastatud 626 korda, 1 külastust täna)