Tallinna tühermaalt leiti alajahtunud soome mees

Esmaspäeva pärastlõunal tõid päästjad ATVga Tallinnas Paljassaare järve lähedalt põõsastikust välja 65-aastase soome mehe, kes oli seal ringi ekselnud ja alajahtunud. Hädas olevast soome mehest andsid häirekeskusele teada kaks möödujat, kes tõenäoliselt päästsid tema elu.

Häirekeskuse andmetel oli soomlane Paljassaare poolsaare tipus linnuvaatlustorni juures ekselnud kaks päeva. 65-aastane mees kurtis enne meedikute saabumist peapöörituse ja nõrkuse üle, vahendab Õhtuleht.

Tallinna kiirabi andmetel ei saanud meedikud teada põhjust, miks mees Paljassaarel oli ja mis temaga täpselt juhtus. Ta oli seal istunud, suitsetanud ja kiirabi oodanud. Kiirabi toimetas mehe edasi Lääne-Tallinna keskhaigla EMOsse, et tema tervislikku seisundit täpsustada. Haigla erakorralise meditsiini keskuse andmetel tehti mehele vajalikud uuringud ning ta paigutati siseosakonda haiglaravile. Kaks päeva hiljem lubati mees kodusele ravile.

Kommentaarid
(Külastatud 2,453 korda, 1 külastust täna)