IKEA-s on suur hinnatõus – tooted enam kui 100 eurot kallimad, isegi lihapallide hind tõusis

Näiteks Bestå sarja kuuluv riiulisüsteem maksab senise 510 euro asemel 640 eurot.

IKEA põhjendab suurt hinnatõusu makromajanduslike arengutega, millega ettevõtjad, jaemüüjad ja üldsus silmitsi seisavad. Samuti peab oma hindu korrigeerima näiteks kasvavate inflatsioonisurvete, samuti kasvavate tooraine- ja transpordikulude tõttu, vahendab Iltalehti.

IKEA on tõstnud isegi populaarsete lihapallide hinda – lihapalliportsu hind kerkis 6,49 euro pealt 6,99 euro peale. IKEA põhjendab seda kasvavate toorainekuludega.

Rootsis üritas IKEA tõsta hod dogide hinda, aga klientide negatiivse tagasiside tõttu lasti hind alla tagasi, vahendab Aftonbladet.

IKEA kavatses tõsta Rootsis hot dogi hinda viielt kroonilt seitsmele ja samal ajal langetada oma taimse vorsti hinda seitsmelt kroonilt viiele kroonile. Teade tekitas sotsiaalmeedias palju kära ning ettevõttega võtsid ühendust mitmed kliendid, mistõttu teatas IKEA reedel, et jätab hinnamuudatuse ära.

Kommentaarid
(Külastatud 5,009 korda, 1 külastust täna)