Hoiatav lugu: Pariisis plahvatas elektribussi aku, buss mattus leekidesse (lisatud video)

Pariisis plahvatas elektribussi aku ja buss süttis nagu säraküünal. Bussis õnneks keegi vigastada ei saanud.

Buss oli mõne sekundi jooksul leekides. Seda on näha videol, mis jäädvustas reedel, 29. aprillil Pariisis RATP elektrisõiduki põlengu algust. Piltidel on näha, kuidas bussi katusel, kus asuvad akud oli väike plahvatus, millele järgnes tohutul kiirusel kogu bussile levinud tohutu leek.

See liini 71 buss süttis hommikul Pariisi 13. linnaosas ja kustutamisel osales Le Parisien’i tuletõrjujate sõnul umbes kolmkümmend inimest. Tegemist on 100% elektrisõidukiga, Bolloré kaubamärgi Bluebus 5SE seeriast, nagu aprilli alguses põlenud buss.

RATP otsustas ajutiselt liinidelt kõrvaldada 149 Bolloré elektrilist bussi.

Kommentaarid
(Külastatud 872 korda, 1 külastust täna)