Ungari välisminister sõja toetajatele: kinnitage rihmad

EL-i eesistujamaa Ungari välisminister Péter Szijjártó ütles, et Ungari valitsus jätkab oma rahumissiooni.

Vaatamata Euroopa sõda toetavate poliitikute rünnakutele jätkab Ungari valitsus oma rahumissiooni, teatas Szijjártó täna pühapäeval 7. juulil sotsiaalmeedias. Ta rõhutas, et Ungari töötab järgmise poole aasta jooksul EL-i eesistumise ajal piirkonnas sõja lõpetamise ja rahu toomise nimel.

Minister Szijjártó kritiseeris Euroopa sõda toetavaid poliitikuid kriisi süvendamise pärast relvatarnete ja sõjaliste fantaasiatega. Ta kinnitas, et need rünnakud ei heiduta Ungari pühendumust rahule, kutsudes kriitikuid üles kinnitama rihmad, et valmistuda jätkuvateks rahupüüdlusteks lähinädalatel.

Kommentaarid
(Külastatud 1,571 korda, 1 külastust täna)