Soomes hukkus ATV-õnnetuses 5-aastane laps

Soome põhjaosas Suomussalmis hukkus ATV-ga juhtunud õnnetuses alla kooliealine laps, teatab politsei.

Eilse kolmapäeva, 10. juuli õhtul veidi pärast kella 19 sai politsei häirekeskuse kaudu teate Suomussalmis juhtunud ATV-õnnetusest, kus laps jäi sõidu ajal ümber läinud ATV alla, vahendab Iltalehti.

Kui politsei kohale jõudis, oli laps vaatamata elustamiskatsetele surnud.

Kohapeal tuvastati, et traktorina registreeritud ATV-d oli juhtinud pereema ning sõidukil olid tema 5- ja 9-aastased lapsed. Seni teadmata põhjusel oli ATV ümber läinud ja üks sõidukil olnud lastest jäi ATV alla surmavate tagajärgedega lõksu. Ükski sõidukil olijatest kaitsekiivrit ei kandnud.

Politsei hinnangul oli ohver alla kooliealine ehk lastest noorim.

Õnnetuspaigaks oli spordiväljaku vana territoorium. Õnnetuseni viinud põhjusi uurivad politsei ja õnnetuste uurimiskeskus. Õnnetust uuritakse kui liikluse ohustamist, surma põhjustamist ja surma põhjuste uurimist. Täpsemat infot politsei asja kohta ei anna.

Kommentaarid
(Külastatud 496 korda, 1 külastust täna)