Venemaa lubas karistada lääneriikide sõdureid, kes Ukrainast rakette Venemaa poole teele saadavad

Kõik Lääne sõjaväelased, kes osalevad Venemaale suunatud rünnakutes rakettidega Storm Shadow ja ATACMS, saavad karistada. Sellest teatas Venemaa alaline esindaja ÜRO juures Vassili Nebenzja.

„Lääne sõjavägi juhib Ukrainas toimuvat tegelikult kohapeal käsitsi, kasutades kaasaegseid kõrgtehnoloogilisi, ülitäpseid ja pikamaarelvi, olgu selleks Briti Storm Shadow või Ameerika ATACMS või Prantsuse raketid… Reageerime vastavalt kõigile neile agressiivsetele tegudele ja kõiki nende kuritegudega seotud isikuid karistatakse,” ütles ta.

Pole öeldud, kuidas see karistamine täpsemalt toimub. Varem on teatatud, et Ukrainas juba tegutsevad Lääne sõdurid, et sinna saadetud Lääne keerukat tehnikat juhtida. Venemaa väitel on hulk Lääne sõjaväelasi Ukrainas juba surma saanud.

Kommentaarid
(Külastatud 617 korda, 1 külastust täna)