Ukraina parlamendi liige: väejuhatus varjab suuri kaotusi avalikkuse eest

Ukraina parlamendi Ülemraada liige Mariana Bezuhla märgib sotsiaalmeedias, et väejuhatus varjab suuri kaotusi rindel avalikkuse eest.

Bezuhla süüdistas Ukraina väejuhatust Robotõne (Zaporižja oblast) ja Krõnki (Hersoni oblast) asulate lõpliku kaotuse varjamises. Tema väitel teatab väejuhatus muudkui, kuidas Robotõne ja Krõnki kaitse peab.

„Robotõne pole juba mitu nädalat meie oma olnud. Ja nad vaikivad sellest. Ja Krõnki de facto juba ka,” märkis Bezuhla.

„Robotõne oli Zalužnõi vastupealetungi ainus tulemus, küla madalikul, millest on saanud elude, lääne tehnoloogia ja kindralite enesekindluse kalmistu. Nüüd on see minu jaoks valede sümbol ja midagi pole muutunud,” märkis Bezuhla.

„Krõnki on Sodoli (Ukraina väejuht, kindral Juri Sodol- toim.) verine projekt, teda edutati, et kaotada Avdijivka ja jääda ilma Harkivi oblastist. Kindralid, kas te arvate, et liitlased on lollid, et nad ei näe satelliitidelt, mis ja kuidas toimub? Rohkem tõde leiab sotsiaalmeediast ja Deep State’i kaartidelt,” märkis ta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,893 korda, 7 külastust täna)