Soomes oli tänaval tulistamine, politseil seoses sellega mitu operatsiooni

Politseil olid täna neljapäeval tulistamisega seotud väljakutsed Espoos Jupperis ja Helsingis Kannelmäkis.

Lääne-Uusimaa politsei teatab väljakutsest Espoos Jupperis. Esialgsetel andmetel tulistati piirkonnas käsirelvast, vahendab MTV.

Juhtum oli Jupperi poe lähedal. Politsei sai väljakutse veidi enne kella 9.40 tänase neljapäeva, 6. juuni hommikul. Politsei piiras inimeste liikumist niivõrd, kuivõrd seda nõudis politsei ülesanne. Muidu saab piirkonnas normaalselt ringi liikuda.

Politsei teatel on sündmuskohal mitu patrulli ning sündmuskohal on ka päästeüksused.

Politsei teatel on kinni peetud mitu inimest. Vigastada on saanud üks inimene ning politsei uurib, kas vigastus on seotud relva kasutamisega.

Politsei teatel jätkub uurimine sündmuste käigu selgitamisega. Sündmuskohal alustatakse ka tehnilist kriminaaluurimist. Olukord on rahulik ja see ei kujuta endast ohtu teistele inimestele. Olukorras vigastada saanud isiku vigastused ei ole politsei praegustel andmetel eluohtlikud.

Kella 11.20 paiku teatas politsei, et Helsingis Kannelmäkis on käimas politseioperatsioon, mis on seotud sündmustega Espoos Jupperis. Politsei hinnangul on olukord rahulik ja turvaline ning inimeste liikumist pole vaja piirata.

Kommentaarid
(Külastatud 925 korda, 1 külastust täna)