Ukraina president: järgmisena rünnatakse Balti riike

Me arvame, et järgmisena rünnatakse Balti riike – Eestit, Lätit ja Leedut, ütles Ukraina president Volodõmõr Zelenski.

„See on Eesti, Leedu, Läti ja me rääkisime sellest kõigile oma partneritele. Nende peal proovitakse NATO reaktsiooni Venemaa sissetungile või ebaseaduslikku piiriületust. Nende peal saab proovida. Muide, see juhtus juba eile. Nad nihutasid kõrvale piirpoid. Reaktsiooni ei tulnud, sest NATO riigid on väga-väga ettevaatlikud. Ja Venemaa peab seda näitama. Saime info, et nende prioriteetide hulgas on Balti riigid, Moldova ja Kasahstan. Need on Venemaa Föderatsiooni lähimad eesmärgid,” ütles Zelenski.

Zelenski rääkis sellest kohtumisel kasahhi, usbeki ja kirgiisi ajakirjanikega.

Kommentaarid
(Külastatud 1,836 korda, 1 külastust täna)