Espoos puhkes suur tulekahju

Espoos Tuomarilas puhkes tänase neljapäeva, 9. mai õhtul tulekahju. Põleb Tuomarila päästekeskuse vana hoone Palotiel.

Kohal viibinud fotograaf ütles, et leegid ulatuvad maja teise korruse akendest välja ja suitsu on ohtralt. Tema sõnul on hoone leekides ja tuli levib edasi. Õhtul kella veerand üheksa paiku ütles fotograaf, et hoone katus on sisse varisenud. Maja ümber lendavad seinaplaatide tükid, vahendab Ilta-Sanomat.

Tulekahju musta suitsu on näha kuni Turunväyläni.

Päästekeskus soovitab sulgeda uksed, aknad ja ventilatsiooniavad ning viibida siseruumides, kuna õhus on ohtlikku suitsu. Piirkonnas liikumist tuleks vältida. Palotiel on tekkinud liiklusummik ning liiklus sündmuskohal on ümber suunatud.

Ümbruskonna inimeste sõnul seisis hoone enne põlengut tühjana.

Kommentaarid
(Külastatud 479 korda, 1 külastust täna)