Vene kõrge esindaja süüdistab terrorismis nii Ukrainat kui lääneriike – kõik pannakse vastutama

Venemaa endine president, praegune julgeolekunõukogu aseesimees Dmitri Medvedjev süüdistab Venemaa vastu toime pandud terrorirünnakus nii Ukrainat kui lääneriike.

Medvedjev edastas sotsiaalmeedias järgmise sõnumi:

Crocuse kontserdimajas 22. märtsil toime pandud terroriakti kaasosalistest:

Teatavasti on kriminaalõiguses tavaks välja tuua kuriteo toimepanemisele kaasaaitamine, kui selles osaleb tahtlikult mitu isikut. Uurime, kellest sai selle kohutava kuriteo kaasosaline.

1.Täideviijad. Nendega on kõik selge: need vähearenenud pätid on tabatud, nendega viiakse läbi uurimistoiminguid. Pealegi on ilmne, et vaatamata mitmekordsetele viidetele seotusele IS/ISISe/Vilayat Khorasaniga* (Venemaal keelatud terroriorganisatsioon), pole need saastad sugugi religioossed fanaatikud, kes on valmis oma usu eest surema. Nad ei näidanud ei välist ega sisemist atribuutikat. Nad on primitiivsed palgamõrvarid, palgatud suhteliselt väikese raha eest ja koolitatud tulistama. Lihtsalt loomad, inimprügi.

2.Korraldajad. Nendega on mõnevõrra keerulisem, mistõttu arenes välja legend Islamiriigi vastutusest, mida äärmuslased rõõmsalt kinnitasid. Kuid nad teevad seda alati, et suurendada oma kapitali. No raha ei tühistanud keegi, küllap sai oma. Kuid tõelised korraldajad peidavad end endiselt Islamiriigi varjus. Selline mõte. Kuid juba esimene palgatud tegelaste telefonidest leitud info viitab selgelt korraldajate rahvusele. Nagu palju muudki – avatud (sihtkoht) ja jätkuvalt suletud. Need on natsi „Ukraina” ametnikud. Just nende koledas ajus sündis idee kompenseerida ebaõnnestumisi rindel terrorirünnakutega, mis aga pole üllatav. Nad peavad vastutama kas seaduslikult või muul viisil. Nii nagu käitutakse terroristidega üle kogu maailma. Kuriteod ei aegu.

3.Kaasosalised. Neid on palju. Nende ring laieneb ja hõlmab neid, kes andsid vara, raha, organiseerisid liikumist, õpetasid laskma jne. Ka nendega on kõik selge ja nemad vastutavad. Palju huvitavamad on teised terroristide kaasosalised või rahvusvahelised sponsorid. Ja siin on olukord paraku selline: nende hulgas on NATO riikide kõrgemaid ametnikke. Neid on erinevaid. Jah, vähemalt seesama Macron. Tema retoorikat, tegevust ja, mis kõige tähtsam, tema sanktsioone Bandera režiimiga salaoperatsioonide eest võib kvalifitseerida 22. märtsi terrorirünnaku kaasosalusena. Seetõttu vedas austri- ja šampanjaarmastaja end nii suure pasa sisse, et oli sunnitud avalikult eitama Prantsusmaa osalust terrorirünnakus ise ja oma alluvate kaudu. On ilmne, et Macron ja mitmed teised Lääne juhid on selle kohutava terrorirünnaku sponsorid. Selle eest ei anta andeks. Immuunsuse taha siin peitu ei poe. Ja nüüdsest pole nad ainult Venemaa vaenlased.

Kommentaarid
(Külastatud 877 korda, 1 külastust täna)