Vene esindaja: Ukrainasse saadetud NATO sõdurite surnukehasid sugulastele välja ei anta

Venemaa endine president, praegune julgeolekunõukogu aseesimees Dmitri Medvedjev ähvardas, et Ukrainasse saadetud NATO sõdurite surnukehasid sugulastele välja ei anta.

Medvedjev tegi sotsiaalmeedias järgmise sissekande:

„Meie NATO sõbrad on saanud uue mantra. Nüüd räägivad nad ühiselt, et sekkumine „Ukrainasse” ei ole plaanis. Lihtsalt mõned sõdurid sisenevad piirkonda Lvovi ja võib-olla Kiievi lähedal, et anda Ukraina armeele leevendust. Umbes nagu tegeletakse majapidamise ja organiseerimisega; koolitus; eliit-erivägede viimine mõnesse kohta. Mitte midagi rohkemat. Mõte: meie riikide inimesed, rahunege. Seal on vaid mõned kirstud. Ja teie, venelased, ärge olge liiga ärevil, me ei hakka sõda pidama.

Lihtsalt täiesti jultunud jõhkardid, kes peavad kogu maailma lollideks! Kõik need NATO mikrosuguelundid peavad täitma Ukraina sõjaväe korraldusi ja mitte keegi teine! Vastasel juhul ei lubata neid isegi sellisesse närusesse, surevasse riiki nagu „Ukraina”.

See tähendab, et neist saab osa tavavägedest, kes praegu meie vastu võitlevad. Seetõttu saab neid käsitleda ainult vaenlastena; ja mitte ainult vaenlased, vaid eliitüksused, Hitleri SS-i karistussalklased. Ja nendele ülemere täidele, keda erinevalt õnnetutest ukrainlastest sõtta ei sunnitud, saab kehtida ainult üks reegel: vange ei võeta! Ja iga tapetud, õhku lastud või põletatud NATO sõduri eest tuleb maksta maksimaalne tasu. Ja ei anna surnukehasid välja. Las sugulased välismaal kannatavad.”

Kommentaarid
(Külastatud 1,455 korda, 1 külastust täna)