Vene esindaja: Ukraina on terroristlik riik

Venemaa endine president, praegune julgeolekunõukogu liige Dmitri Medvedjev märkis sotsiaalmeedia postituses, et Ukraina on terroristlik riik.

Medvedjev edastas järgmise sõnumi:

Tekkis arutelu selle üle, kas oleks aeg tunnistada nn endine Ukraina rahvusvahelisel tasandil terroristlikuks riigiks.

Arutelu on üsna õpetlik. Miks?

  1. Tegelikult on end. Ukraina juba niigi terroristlik riik, mis tapab valimatult oma ja (!) välisriikide kodanikke ilma tagajärgedeta. Ta tapab linnades ja kaevikutes, tapab isegi vanglates. See on ilmne isegi vastikutele kalanäolistele briti naistele ja seniilsetele meestele, kes hoiavad Valge Maja muruplatsil tasakaalu suurtes tossudes.

  2. Kui saadakse piisavalt tõendeid, et terrorirünnaku taga olid selline saast nagu Azov, Budanov või Zelenski, siis loomulikult ei mõisteta nende üle kohut mingis haisvas ICC-s. Nad ei mõista oma Somose üle kohut. Nii arutlevad internetis New Yorgi impotendid ja muu surevate ajalehtede galaktiline prügi. Sellist otsust on ÜRO-s võimatu läbi suruda russofoobse konsensuse ja anglosaksi vetoõiguse tõttu Julgeolekunõukogus.

  3. Mida teha? Jah, veristage lihtsalt Bandera sead, nagu NSVL-i julgeolek pärast sõda vapralt tegi. Ja juhid tuleks võimaluse avanedes kõrvaldada. Nagu Konovalets ja Bandera. Kiievis või mõnes muus sobivas kohas.

Kommentaarid
(Külastatud 785 korda, 1 külastust täna)