Vene esindaja: kui NATO ründab Valgevenet, siis ühendatakse Kaliningrad Valgevenega ja armeed liiguvad Euroopa peale

Venemaa esindaja ütles, et kui NATO peaks ründama Valgevenet, siis ühendatakse Kaliningrad Valgevenega ja Vene väed liiguvad kiiresti Euroopa peale, nagu see juhtus peale 1944. aastat.

Venemaa poolt okupeeritud Krimmi senaator Sergei Tsekov ütles NATO võimaliku rünnaku kohta Valgevene vastu:

„Nende lootused territooriumi haarata või riigipööre läbi viia on teoreetilised väljamõeldised, nad ei tee midagi sellist. Kui nad vallutavad ja tungivad Valgevene territooriumile, ühendatakse Valgevene taas Kaliningradi territooriumiga. See tähendab, et nad kaotavad palju rohkem kui nad hüpoteetiliselt võidavad. Nad ei suuda oma sõjalisi võimeid meie omadega võrrelda. Sel juhul käitume nagu Nõukogude Liidu armeed pärast 1944. aastat, tungides kiiresti üle Euroopa territooriumi.”

Kommentaarid
(Külastatud 1,378 korda, 1 külastust täna)