Tallinnas oli pantvangidraama, olukord sarnanes sõjale

Eesti pealinna Tallinna Lasnamäe linnaosas oli tänase laupäeva, 13. aprilli hommikul pantvangidraama, vahendab Eesti meedia.

Eesti väljaande Delfi venekeelne sait on intervjueerinud juhtunu pealtnägijat. Pealtnägija sõnul kukkus hommikul kella kümne paiku naine kolmanda korruse korteri rõdult maja trepikoja katuse kaudu maapinnale.

Delfi andmetel oli naise abikaasa pantvangi võtnud naise ja nende kaks last. Põgenema pääsenud naine palus möödujatelt abi ning esimene politseipatrull jõudis sündmuskohale poolteist minutit hiljem.

Eesti väljaande Postimees venekeelse veebi pealtnägijate ütluste kohaselt ei põgenenud aga naine rõdu kaudu, vaid abikaasa lükkas ta alla. Lisaks ei olnud korteris Postimehe andmetel kaks, vaid kolm last.

Korteri aadressil olid registreeritud relvad, seega saabus politsei suurema jõuga, mis kirjelduse järgi sarnanes sõjalise operatsiooniga, vahendab Delfi. Kohale saabus viis-kuus politsei eriüksuse sõidukit.

Pärast poolteist tundi kestnud läbirääkimisi andis mees lõpuks alla. Delfi allikate sõnul on ta armee ohvitser, eriüksuslane ja Afganistani sõja veteran.

Kohalik politsei vaikis, kui Eesti meedia selle kohta küsis. Politsei teatel sai häirekeskus perevägivallast teate kümne paiku, mille tulemusena peeti kinni joobes mees. Politsei teatel pakuti kannatanutele esmaabi.

Eesti meedia teatel oli pantvangidraama Lasnamäe linnaosas Pae elurajoonis. See asub Tallinna kesklinnast umbes viis kilomeetrit ida pool.

Kommentaarid
(Külastatud 1,936 korda, 1 külastust täna)