VIDEO: Ksenja Sobtšak toetab Putinit … või siiski mitte?

Sotsiaalmeediasse on pandud video sellest, kuidas Vene ajakirjanik ja ühiskonnategelane Ksenja Sobtšak räägib, kuidas toetab presidendivalimistel kandidaati, kes on majandust edasi viinud ja elu parandanud.

Räsitud olemisega Sobtšak märgib, et see inimene on reageerinud palvetele ja ilmselt aitab meid kõiki.

Ta vihjab, et toetab Putinit, tuues välja, et on vaja koonduda ühe liidri taha olukorras, kus riiki ähvardab Süüria või Liibüa stiilis oranž revolutsioon. „Sellepärast võtsin vastu selle raske otsuse,” märgib Sobtšak.

Video puänt on selles, et tegelikult oli Sobtšak kinni seotud, millest võib järeldada, et ta ütles seda, mis tal kästi öelda.

Video lõpus küsib mees, kas jäi kõik peale ja heli oli olemas.

Sobtšaki isa Anatoli oli endine Peterburi linnapea. Putin oli sel ajal tema alluv. Ksenja on Putini ristitütar ja seetõttu pole teda ilmselt puututud, kuigi ta on sarnaselt Aleksei Navalnõiga olnud Putini suhtes väga kriitiline.

Video on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 565 korda, 1 külastust täna)