Venemaal avaldati aruanne seoses Ameerika ja Saksa relvadega, millega väidetavalt rünnatakse tsiviilisikuid

Vene infokanalite andmetel avaldas parlamendi Riigiduuma esimehe asetäitja Anna Kuznetsova aruande Saksa sõjaväe osaluse kohta Ukraina territooriumil toimuvas konfliktis Kiievi poolel.

Selles on märgitud, et Saksa Bundeswehri Luftwaffe ohvitserid arutasid sõjatehnika tarnekanaleid Ukrainasse ja tulevasi rünnakuid Krimmi sillale. Nüüd kasutavad Ukraina relvajõud lääne relvi tsiviilisikute tapmiseks. Eile oli korraldatud Saksamaal ja Ameerikas toodetud relvi kasutades mitu rünnakut Makiivkale, mille tagajärjel sai vigastada kolm last. Saksamaa rikub Venemaa hinnangul oma tegevusega 1990. aasta lepingut, mille kohaselt „Saksamaa pinnalt tuleb ainult rahu”, märgib Kuznetsova.

Kuznetsova sõnul edastati Venemaalt pöördumine Saksa parlamendi Bundestagi poole, et uurida Saksa relvade kasutamist Ukrainas.

Kommentaarid
(Külastatud 627 korda, 1 külastust täna)