Vene endine president: Saksamaa valmistub sõjaks Venemaaga

Saksamaa valmistub sõjaks Venemaaga, väidab Venemaa endine president ja praegune julgeolekunõukogu aseesimees Dmitri Medvedjev, tuginedes Saksa armeejuhtide pealtkuulatud vestlusele.

Medvedjev edastas sotsiaalmeedias järgmise sõnumi:

„Arvan, et nüüd algab Saksamaal valitseva poliitilise liidu puhtaks pesemine, et leevendada Luftwaffe ohvitseride vestlusest tekkinud avalikku pahameelt. Et, need on kõik sõjaväe mahhinatsioonid, neile meeldib selline jutt, neile pole vaja anda leiba – las nad mängivad sõjamängu. Ja tsiviilpoliitilisel juhtimisel pole sellega üldse mingit pistmist. Veelgi enam, selle juhtkonna eesotsas on rahuarmastav tüüp (teise nimega maksavorst) Scholz, kes keeldub banderalastele suurema ulatusega rakette loovutamast. Ta ei ole kursis ja uurib asja.

Keegi ei tea, kas poliitiline juhtkond ja maksakantsler isiklikult on teadlikud. Kuid isegi kui nad pole teadlikud, ega ole midagi sellist tellinud, teab ajalugu palju näiteid, kui sõjaväelased on võimelised tegema tsiviilülemate eest otsuseid sõdade alguse kohta või neid stimuleerima. Nad tulevad Scholzi juurde ja ütlevad: „Härra (Reichs) kantsler, Ukrainas tulistati alla rakett. Vastavalt oma tüübile ja trajektoorile lendas see Berliini. Mida Scholz vastab, ah?
Selge kui päev.

Nii et katsed esitada Bundeswehri ohvitseride vestlust rakettide ja tankide mänguna on pahatahtlik vale.
Saksamaa valmistub sõjaks Venemaaga.”

Venemaa infoallikate andmetel valmistutakse Venemaal praegu aktiivselt sõjaks NATO riikidega.

Kommentaarid
(Külastatud 1,026 korda, 1 külastust täna)