Vene ekspresident kutsub üles kättemaksule seoses Moskva tulistamisega

Kui selgub, et täna Moskvas toime pandud terrorirünnaku taga on Ukraina, tuleb Ukraina juhid ja nende poolehoidjad hävitada nagu terroristid, edastas sotsiaalmeedias Vene ekspresident Dmitri Medvedjev.

Medvedjev, keda peetakse Venemaal mõjuisikuks number kaks edastas sotsiaalmeedias järgmise sõnumi:

„Terrorirünnakus hukkunute omastele – siiras kaastunne, siiras jõud kõigile hukkunute lähedastele.

Terroristid mõistavad ainult kättemaksu terrorit. Ükski kohtuprotsess või uurimine ei aita, kui jõude ei tõrjuta jõuga ja surmadele ei järgne terroristide täielikku hukkamist ja repressioone nende perede vastu. Maailma kogemus.

Kui tehakse kindlaks, et tegemist on Kiievi režiimi terroristidega, on võimatu nendega ja nende ideoloogiliste innustajatega teisiti käituda. Kõik nad tuleb terroristidena üles otsida ja halastamatult hävitada. Sealhulgas sellise julmuse toime pannud riigi ametnikud.

Surm surma vastu.”

Kommentaarid
(Külastatud 1,959 korda, 1 külastust täna)