Peterburis samuti haiseb

Venemaal Peterburi linnas levib tänasel pühapäeval, 31. märtsiul kummaline põlenud kummi ja prügi lõhn, vahendab sõltumatu Vene meedia Fontanka.

Ka Soomes on pühapäeval täheldatud tugevat haisu. Päästeasutuste teatel ei ole Uusimaal esineva sarnase haisu päritolu veel kindlaks tehtud. Pühapäeval pöördus tuul Soome lõunarannikul idast läände, vahendab Iltalehti.

Fontanka andmetel on haisu tuvastatud Peterburi linnas vähemalt Vasljevski ja Kirovski rajoonis. Mõlemad linnaosad asuvad Peterburi läänerannikul otse Läänemere ääres. Linlased jagasid oma tähelepanekuid Venemaa sotsiaalmeedia võrgustikus VKontakte.

See jõudis Vasljevski saarele. See lõhnab nagu põleva kummi ja prügi segu. Ärkasin lõhna peale hommikul kell seitse ja sulgesin kõik aknad, kirjutas Fontanka andmetel üks sotsiaalmeedia kasutajatest.

Venemaa meedia teatel on Kirovski linnaosa elanikud kurtnud ebameeldiva haisu üle juba reedest. Venemaa riigifirma Vodokanal on varem selgitanud, et haisu võisid põhjustada kanalisatsioonivõrku ebaseaduslikult sattunud heitmed.

Fontanka andmetel ei olnud piirkonna lähistel asuvates õhumõõtejaamades pühapäevaks õhusaasteainete piirkontsentratsioonide ületusi tuvastatud.

Kommentaarid
(Külastatud 1,755 korda, 1 külastust täna)