Karm: Vene endine president nimetas Lätit olematuks riigiks ja selle presidenti „natsivärdjaks”

Vene endine president ja praegune julgeolekunõukogu liige Dmitri Medvedjev nimetas Lätit olematuks riigiks ja selle presidenti „natsivärdjaks”.

Medvedjev edastas sotsiaalmeedias järgmise sõnumi:

„Erinevad natsivärdjad, kes soovivad Venemaale surma – nagu olematu Läti president rinkēvičs – peavad meeles pidama fašistide saatust, sealhulgas 1943. aasta Harkovi protsessi. Kättemaks on vältimatu. Memento mori! (Tõlkes: Mäleta surma)”

Medvedjev reageeris selliselt Läti presidendi Edgars Rinkēvičsi järgmisele sissekandele sotsiaalmeedias:

„Toetan täielikult Emmanuel Macroni: me ei peaks tõmbama punaseid jooni endale, me peame tõmbama punaseid jooni Venemaale ja me ei peaks kartma neid jõustada. Ukraina peab võitma, Venemaa tuleb alistada. Russia delenda est! (tõlkes: Venemaa tuleb hävitada)”

Kommentaarid
(Külastatud 1,110 korda, 1 külastust täna)