Jahmatav video: Eestis elavad venelased toetavad Putinit, pooldavad Eesti äravõtmist

Sotsiaalmeediasse on pandud šokeeriv video selle kohta, kuidas Eestis elavad venelased toetavad Putinit ja pooldavad Eesti äravõtmist Venemaa poolt.

Videos räägib naine, kuidas toetab Putinit, kuna ta on on Venemaal elu palju paremaks teinud. Tema sõnul hinnatakse inimest selle järgi, mis ta on teinud, mitte selle järgi, kui kaua ta on võimul olnud.

Naine räägib, et sõda ta ei poolda, aga sõda Ukrainas on vajalik abinõu. Seal oli sõda käinud juba 8 aastat enne sissetungi.

Eesti kohta räägib naine, et pooldab Eesti äravõtmist Venemaa poolt, kui Narva elanikud nõuavad autonoomiat ja pole nõus valitsuse poliitikaga ja neid hakatakse selle eest tapma. Siis oleks ta valmis toetama Putinit.

Teised venelased räägivad laias laastus sama juttu. Et sõda ei poolda, aga Ukrainas toimuv on vajalik. Üks naine rääkis, et sõda alustas Zelenski, kes tappis Luganskis ja Donetskis oma inimesi aastatel 2014-2022. Samas ei usuta seda, et Venemaa tungib Eestile kallale.

Video on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 2,397 korda, 1 külastust täna)