Asjatundja: 4-5 kuu pärast on Venemaal samapalju ründedroone kui Ukrainal sõdureid

4-5 kuu pärast on Venemaal piisavalt FPV droone, et rünnata iga Ukraina sõdurit eesliinil, rääkis elektroonilise sõjapidamise asjatundja.

Sellistes tingimustes sureb iga Ukraina sõdur 99-protsendilise tõenäosusega, sest lagedal väljal FPV vastu on võimatu ellu jääda – väikerelvad ega automaatrelvad ei aita, rääkis Ukraina asjatundja Serhi Bezkrestovnõ.

FPV (First Person View) on juhitavad ründedroonid, mis kannavad lõhkekeha.

„Sellepärast peame mõtlema, mida me sellega nüüd peale hakkame. Meie merejalaväelased istuvad juba maa all, see ootab meid lähiajal kõigil rinnetel – meie jalavägi jääb maa alla,” ütles Ukraina sõjaväelane ja raadiotehnoloogia ekspert.

Kommentaarid
(Külastatud 6,689 korda, 2 külastust täna)