Iisraeli peaminister: Kui Hamas võidab Iisraeli, siis on Euroopa järgmisena löögi all

Kui Hamas võidab Iisraeli, siis on Euroopa järgmisena löögi all, ütles Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu.

„Kui Iisrael langeb, siis on Euroopa ja USA järgmised,” ütles Netanyahu, „me peame võitma Gazas ja saavutama täieliku võidu. Hamasi ei saa ellu jätta. See on sõda tsivilisatsiooni ja barbaarsuse vahel, ja tsivilisatsioon peab võitma. Ma ütlesin Bidenile. Ma ütlesin kõigile juhtidele: see on ka teie sõda, sest see pole mingi tühine kokkupõrge.”

If Israel falls, Europe and the US will be next – Israeli PM Netanyahu “We must win in Gaza and achieve total victory. Hamas cannot be left behind. This is a battle between civilization and barbarism, and civilization must win. […] I told Biden, I told all the leaders, this is your war too, because this is not just a minor clash,” he said.

Kommentaarid
(Külastatud 670 korda, 1 külastust täna)