Donald Trumpi poeg: Ukraina on sõja kaotanud, sinna raha matmine on rumalus

Donald Trumpi poeg kirjutab sotsiaalmeedias, et Ukraina on sõja kaotanud ja sinna edasine raha matmine on rumalus.

Donald Trump Jr edastas sotsiaalmeedias järgmised sõnumid asja kohta:

„Ameerika ei pea jätkuvalt rahastama lõputut sõda, millel pole võidu võimalust. Kui NATO on mures Venemaa sekkumise pärast NATO-sse, võib-olla peaksid nad seda rohkem rahastama, kuid nagu alati, lasevad nad Ameerikal rahastada, kui nad saavad peaaegu kogu kasu. Pole enam suurte sõdade ega sõjatööstuskompleksi rahastamist! Nende jaoks, kes te olete idioodid, kaotas Ukraina selle sõja juba mõnda aega tagasi, me hoiame neid lihtsalt lõputu rahaga elatise peal!”

„Pole jäänud ühtegi tõsiseltvõetavat inimest, kes usuks, et Ukraina võidab selle sõja või et neil on isegi võimalus, välja arvatud juhul, kui nad on sõjatööstuskompleksi palgal. Kõik teised saavad aru, et see on läbi, ja kõik, mida me teeme seda jama jätkates ja seda lõputult rahastades, põlistame vaeste meeste surma, kes saadeti rindele kahurilihaks raharongi elus hoidmiseks. Aitab küll!”

Kommentaarid
(Külastatud 846 korda, 1 külastust täna)