USA presidendikandidaat: Ukrainas on biolaborid, kus töötatakse välja geneetilist biorelva venelaste ründamiseks

USA presidendikandidaat, endise USA presidendi vennapoeg Robert Kennedy Jr räägib videos, kuidas Ukrainas on biolaborid, mis koguvad andmeid venelaste genoomi kohta, et töötada välja „rahvuslikke biorelvi”.

Märgitakse, et samasuguseid väiteid on venelased esitanud ÜRO juures ning see oli peamine põhjus, miks Venemaa alustas rünnakut Ukraina vastu.

Kennedy räägib, et koroonaviirus ründab põhiliselt nn kaukaaslasi, ehk Euroopa ja Põhja-Ameerika elanikkonda, samuti mustanahalisi. Kõige immuunsemad on aga koroona suhtes hiinlased ja Askenazi juudid.

Kennedy väitel on teada, et hiinlased kulutavad sadu miljoneid, et välja töötada etnilisi biorelvi. Samuti töötavad ameeriklased välja etnilisi biorelvi. USA biolaborid Ukrainas koguvad venelaste ja hiinlaste geneetilisi materjali, et neid inimesi rünnata, väidab Kennedy.

Kommentaarid
(Külastatud 969 korda, 1 külastust täna)