Soome juurtega IT-mees: nii Biden kui Zelenski visatakse üle parda

Kuluaarides liigub jutt, et nii Biden kui ka Zelenski visatakse üle parda, teatab sotsiaalmeedias Soome juurtega IT-mees Kim Dotcom.

Biden ei kandideeri 2024. aastal ja Zelenski kaob areenilt 3 kuu jooksul. See on ka Von der Leyeni lõpp. Ümberkorraldus teeb võimalikuks läbirääkimised Venemaaga. Nüüd on see Lääne jaoks hädavajalik, märgib Dotcom.

Kommentaarides märgitakse, et kogu seda asja on algusest peale valesti aetud. Nad oleksid võinud selle lõpetada 2022. aasta märtsis, kui mõlemad osapooled saavad täpselt selle, mida nad tahavad, kuid Boris Johnson ja Biden ütlesid Zelenskile, et ta Putiniga ei räägiks, sest „ta on türann, ärge pidage läbirääkimisi!”

Lisaks märgitakse, et on huvitav, kuidas nad Borisi kompromiteerisid, et teda seda teha? Ta tundus Londoni linnapeana ja Telegraphi kolumnis alati põhimõttekindel. Varsti pärast peaministriks valimist aga korraldas Brexiti, null-saaste jama – kas ohtlike vaktsiinide mõju, Carrie?

Samas märgitakse, et nii Biden kui Zelenski lähevad pensionile multimlijonäridena, tänu sõjale.

Märgitakse ka seda, et Biden pole tegelikult kunagi riiki juhtinud, teda pole keldrist välja lastud.

Märgitakse ka seda, et Venemaa ja USA vahel käivad juba salakõnelused.

Kommentaarid
(Külastatud 1,092 korda, 1 külastust täna)