Eestisse saabunud Soome autodest korjatakse piiril ära Georgi linte, trahv 400 eurot

Pärast Soome idapiiri sulgemist on sagenenud juhtumid, kus Venemaalt Eestisse sõitnud Soome autodes on avastatud Georgi lindid, mis korjatakse ära ja mille eest määratakse trahv 400 eurot.

Üleeile, 28. novembril avastasid piirivalvurid Narva piiripunkti saabunud Soome numbrimärgiga sõidukil peegli külge kinnitatud Georgi lindi. Juhi tähelepanu suunati sellele, et Eestis on selline sümboolika keelatud. Talle määrati rikkumise eest 400-eurone rahatrahv, isik loovutas lindi ning jätkas oma teekonda Venemaale.

Eile 29. novembril avastasid piirivalvurid Narva piiripunkti saabunud Soome numbrimärgiga veoki salongi päikesesirmi küljest Georgi lindi. Juhi tähelepanu suunati sellele, et Eestis on selline sümboolika keelatud. Talle määrati rikkumise eest 400-eurone rahatrahv, isik loovutas lindi ning lubati sõidukiga Eestisse.

Eile 29. novembril avastasid piirivalvurid Narva piiripunkti saabunud Soome numbrimärgiga sõiduki kindalaekast Georgi lindi. Juhi tähelepanu suunati sellele, et Eestis on selline sümboolika keelatud. Inimene loovutas vabatahtlikult lindi ning jätkas oma teekonda Eestisse.

Kommentaarid
(Külastatud 6,987 korda, 1 külastust täna)