VIDEO: Saksa delegatsioon eesotsas liidukantsleriga pidi Iisraeli lennuväljal pikali heitma

Sotsiaalmeediasse on pandud video, kuidas Saksa delegatsioon eesotsas liidukantsleri Olaf Scholziga pidi eile teisipäeva Iisraelis Ben Gurioni lennuväljal õhuhäire tõttu pikali heitma.

Teisipäeva õhtul, kui Olaf Scholzi lennuk valmistus Tel Avivist Kairosse väljuma, kõlas linnas õhuhäire. Kogu delegatsioonil paluti kiiresti lennukist väljuda ja maa peale pikali heita, ütles ajalehe Die Welt peatoimetaja asetäitja Robin Alexander, kes kuulus delegatsiooni.

Tema sõnul ei lamanud Saksamaa kantsler lennuväljal, vaid jooksis lähedalasuva konteineri juurde ja sealt lennujaama hoone turvaruumi. Ta nägi oma silmaga, kuidas Iisraeli õhutõrjesüsteem Iron Dome püüdis lennujaama kohal kinni kaks raketti. Mõni minut hiljem olid reisijad pardal tagasi ja lennuk väljus Kairosse.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 834 korda, 1 külastust täna)