Vene propagandist ähvardab termotuumarünnakuga Siberis, mis halvab digielektroonika kogu maailmas

Vene propagandist Margarita Simonjan ähvardab värskes pöördumises termotuumarünnakuga, mis tema väitel lööb rivist välja digielektroonika üle terve maailma.

„Me naaseme tagasi aastasse 1993, või umbes nii,” räägib Simonjan, „kas see meeldib mulle või mitte.”

Simonjan räägib, kuidas Ukraina rünnakud jõuavad Venemaa keskustele üha lähemale. See tähendab, et sõjas panused pidevalt tõusevad.

Simonjan räägib, et Venemaa poolt muutub üha tõenäolisemaks tuuma-ultimaatumi esitamine, kuna muud võimalust enam pole.

Simonjan räägib, et temalt küsitakse pidevalt, millega see kõik lõppeb. Ta ütleb, et tal pole aimugi, ta ei istu kabinettides, kus tehakse sõjalisi otsuseid.

Aga ta analüüsib, nagu ta ütleb, seda, mida mõlemad pooled teevad. Ja ta on jõudnud järeldusele, et ta ei näe lõppu lähtuvalt sellest, mida „soovime meie”, vaid kõik sõltub sellest, mida „teevad nemad”.  Ja nad ei tagane, kuni saavad väga-väga haiget. Või nad saavad aru, et saavad väga-väga haiget sekundi pärast. Näiteks täna.

Kuni neil pole seda, mida nad nimetavad „imminent” (tõlkes: kohene), kuni nad seda kohest ohtu ei tunneta, seni nad ei peatu. Ja tulevad instruktorid, pikamaaraketid ja hävitajad ja „you name it” (tõlkes: misiganes), rääkis Simonjan.

Simonjan räägib, et kui toimub sadade kilomeetrite kõrgusel, isegi Siberi kohal termotuumaplahvatus, siis maapinnal midagi ei juhtu. Midagi hullu, pole tuumatalve, mida kõik kardavad, ega hirmsat radioaktiivsust, mis kõik tapab, ja need, keda ei tapa surevad 10 aasta jooksul vähki. Kõike seda ei juhtu. Aga mis juhtub on see, et rivist lüüakse välja kogu raadioelektroonika. Kõik digitaalne. Kõik satelliidid. See kaamera, millega filmitakse. See telefon, mis on minu kõrval. Ja me oleme tagasi aastas 1993 või nii.

Ma ei näe mingit muud võimalust kui sellesarnast, kas see mulle meeldib või mitte, räägib Simonjan lõpetuseks.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 1,472 korda, 1 külastust täna)