USA massitulistaja leiti surnuna

Mees, keda süüdistati USA tänavuse ohvriterohkeima massitulistamise korraldamises, leiti eilse reede, 27. oktoobri õhtul ilmselt enese poolt tekitatud tulistamishaava tõttu surnuna, teatasid võimud, mis lõpetas kaks päeva kestnud otsingud, mis korraldati suures osas Maine’i osariigi lõunaosast.

Võimude teatel avas 40-aastane mees Robert Card kolmapäeval tule rahvahulkade pihta Lewistoni keeglisaalis ja mitme kilomeetri kaugusel asuvas baaris, kus viibisid külastajad, sealhulgas kurtidest sõpruskond cornhole’i ​​mängides.

Meest otsiti taga maapiirkonnas, kus oli palju potentsiaalseid peidukohti. Lõpuks leiti Cardi surnukeha Lisbon Fallsis kohast, kus ta oli Androscoggini jõe ääres maha jätnud oma auto, kust sukeldujad reedel varem otsisid.

Asjaga kursis olevad ametnikud ütlesid, et mehe surnukeha leiti taaskasutuskeskusest, kus mees varem töötas.

„Meie kogukond võib nüüd kergendatult hingata,” ütles Lewistoni politseiülem David St. Pierre.

Kolmapäeval toimunud tulistamine muutis seltskondliku õhtu paanikaks ja sundis pereliikmeid kannatama piinarikkalt oodates, et saada teada oma lähedaste saatusest. See ajendas oma seisukohta muutma ka Maine’i demokraatliku rahvasaadiku, kes oli varem olnud vastu automaatrelvade keelustamisele.

Kommentaarid
(Külastatud 670 korda, 1 külastust täna)