Soomes põgenes vanglast mõrvas kahtlustatav naine, politsei sai ta kätte tööstuspiirkonnast

Helsingis Kalasatama mõrvas kahtlustatav naine põgenes tänase kolmapäeva, 25. oktoobri päeval Hämeenlinna vanglast. MTV uudiste andmeil põgenes Hämeenlinnas eeluurimisvanglas olev naine, ronides üle vangla aia.

Naine tabati pärastlõunal enne nelja ja ta on politseis vahi all. Naine tabati metsas Hämeenlinna vangla lähedal tööstuspiirkonnas. Otsingud kestsid üle tunni ja otsingutel osales mitu politseipatrulli. Naise kinnipidamisega ei kaasnenud suuremat draamat.

Naine saadetakse tagasi Hämeenlinna vanglasse.

Vang põgenes täna päeval ja põgenemist märgati vanglas kiiresti. Praegu veel uuritakse, kuidas see põgenemine juhtus, ütles kinnispidamisasutuste büroo tegevuspiirkonna juht Riitta Kari varem MTV uudistele.

Juhtumit uurib politsei. Mõrvas kahtlustatav naine kuulutati tagaotsitavaks ja teda hakati kohe otsima.

Mõrvajuhtumi uurimise juht Jukka Larkio ütles MTV uudistele, et talle teatati naise põgenemisest.

Naine on üks neljast, kes on Kalasatama mõrvas kahtlustatuna vahi alla võetud. Arvatav mõrv selgus 20. augustil, kui öösel leiti Kalasatamas keset teed surnud mees. Politsei pidas mõrvas kahtlustatavad neli isikut kinni eelmise nädala alguses ning eelmisel nädalal pandi nad vangi.

Kommentaarid
(Külastatud 320 korda, 1 külastust täna)