Soome poeketi müügiinfo paljastab talve hitt-toote – läbimüük seitsmekordistus

Kui uskuda Soome poeketi Prisma müügiandmeid, siis ei valmista elektri hind ega selle piisavus sel talvel soomlastele nii palju muret kui eelmisel aastal.

Hooaja valgustite müük on hoogsalt hoo sisse saanud ja kasvanud eelmise aasta oktoobriga võrreldes üle 10 protsendi, vahendab Iltalehti.

Kõik märgid viitavad tugevalt sellele, et naaseme müügi osas 2021. aasta olukorra lähedale. Eelmisel aastal sai kannatada eelkõige välisvalgustite müük, kuid tänavu tundub, et soomlaste õued on tagasi vana stiili juures, märgib S-grupi hooajavalgustite eest vastutav õuetoodete müügijuht Marko Väänänen pressiteate vahendusel.

Kui eelmine aasta välja arvata, on soomlased juba aastaid ostnud hooajalisi tulesid varem sügisel. Hooajavalgustid on selgelt eraldunud jõulutuledest eraldiseisvaks oma tooterühmaks.

Mõte, et „jõulutuled pannakse õigel ajal üles” on juba aegunud ja hooajalisi tulesid tahetakse kasutada oktoobrist veebruarini, so kogu pimeda aastaaja. Jõuludeks võiks lisada midagi jõululikumat valgust, kuid see on selgelt erinev nähtus, sõnab Väänänen.

Pressiteates märgitakse, et just teatud tüüpi tuled leiavad nüüd tee soomlaste ostukorvi.

Erinevad valguskardinad on aasta-aastalt populaarsust kasvatanud ning praegu on näha, et ühe valguskardina müük on mullusega võrreldes juba seitsmekordistunud. Arvame, et sellest saab sel aastal tõeliselt suur hitt, seisab teates.

Clas Ohlsoni esindaja ütles Milttoni pressikonverentsil Iltalehtile, et selle talve hitt-toodete sihiks on spetsiaalselt sile valguslint, kus LED-tuled on lindi sisse peidetud. Kui valgustid lindist välja ei ulatu, on neid lihtne hoiustada, riputada ja maha võtta. Nii on LED-id tavaliselt ka valguskardinates.

Teised hetkel populaarsed hooajavalgustid on eriti LED-küünlad – ka need, mis on mõeldud välitingimustes kasutamiseks. LED-küünalde populaarsust seletatakse nende ohutuse ja kasutusmugavusega.

Toidupoodide ja kodutarvete poodide valikutest leiab ohtralt erinevaid hooajalisi valgustusvõimalusi alates valguskardinatest kuni LED-küünaldeni.

Kommentaarid
(Külastatud 8,873 korda, 1 külastust täna)