Piinlik lugu: Iisraeli valitsus jäi vahele valeinfo levitamisega, CNN-i ajakirjanik pidi vabandama

Iisraeli valitsus jäi vahele valeinfo levitamisega seoses Hamasi poolt hukatud imikutega, mistõttu pidi vabandama CNN-i ajakirjanik.

„Eile teatas Iisraeli peaministri büroo, et on kinnitanud, et Hamas lõikas meie otse-eetris oleku ajal imikutel ja lastel pea maha. Iisraeli valitsus ütleb täna, et EI SAA kinnitada, et beebidel raiuti pea maha. Pean oma sõnadega ettevaatlikum olema ja vabandan,” edastas ajakirjanik Sara Sidner eile neljapäeval, 12. oktoobril.

Sidner lisas, et sõnad, mida ta kasutas, tulid peaministri büroost, ja neil peavad olema tõendid, kui nad seda kinnitavad. Siis kinnitas president Biden, et nägi seda. Ja siis hakati öeldut tagasi võtma.

Täna reedel, 13. oktoobril jagas Sidner infot, et hoopis Gazas on Iisraeli pommirünnakutes hukkunud vähemalt 500 last ja hukkunute arv muudkui kasvab.

Kommentaarid
(Külastatud 722 korda, 1 külastust täna)