Nüüd läks karmiks: Rootsi vägivaldne tänavajõuk laiendas tegevust Soome

Soome keskkriminaalpolitsei ja Helsingi politsei ulatuslikus narkokuritegude uurimises on selgunud, et Rootsis väga vägivaldse nimega tuntud tänavajõuk Dödspatrullen on levinud Soome.

Väljaande Helsingin Sanomat andmetel on alates kevadest uuritud ulatuslikku narkokuritegude kogumit. Uurimine on paljastanud seosed Dödspatrulleni ja Soomes tegutsevate tänavajõukude vahel. Soome toodud narkootikume on edasi antud muu hulgas Soome tänavajõukudele.

Helsingin Sanomate andmetel kahtlustatakse nelja Rootsi meest Helsingi piirkonnas narkoäris. Väljaande andmetel on peamisteks kahtlusalusteks 21-25-aastased rootsi mehed, kellest kolm istuvad vangis Soomes ja üks vangistati mullu kevadel tagaselja. Ajalehe andmetel on neljas kahtlusalune Rootsi võimude vahi all.

Dödspatrullen (tõlkes: Surmapatrull) on kurikuulus tänavajõuk Stockholmi Rinkeby eeslinnas. Varem on seda seostatud muu hulgas Rootsi räppari Einári mõrvaga.

Kommentaarid
(Külastatud 1,951 korda, 1 külastust täna)