Kaks inimest jäid Soomes rongi alla ja said surma

Helsingi piirkonnas said eilse teisipäeva, 17. oktoobri õhtul rongilt löögi kaks inimest.

Vantaal Kivistö jaama juures juhtus kell 18.46 raudtee liiklusõnnetus. Üks inimene jäi rongi alla. Kannatanu sai kohapeal esmaabi. Ida-Uusimaa politsei korrapidaja teatel inimene suri. Politsei uurib asja kui surma põhjuste uurimist ning kuritegu ei kahtlusta. Kesk-Uusimaa päästekeskuse teatel piiras politsei piirkonna sisse ja rongiliiklus oli umbes pooleks tunniks katkenud, vahendab Iltalehti.

Hiljem sai Helsingis Pukinmäki ja Oulunkylä vahelisel lõigul üks inimene rongilt löögi. Häirekeskus sai õnnetusest teate kell 20.32. Helsingi politsei korrapidaja teatel inimene suri. Praegu politsei kuritegu ei kahtlusta ja uurib asja kui surma põhjuste uurimist.

Kommentaarid
(Külastatud 701 korda, 3 külastust täna)