Vene endine president: läänega leppimist enam ei tule

Venemaa endine president, praegune julgeolekunõukogu aseesimees Dmitri Medvedjev kirjutas sotsiaalmeedias, et Läänega leppimist enam ei tule.

Medvedjev edastas sotsiaalmeedias järgmise pöördumise:

„Bandera „Ukraina” juhid räägivad üha enam vajadusest „panna vastutama kõik venelased” (selge, et „venelaste” all mõeldakse kogu meie riigi elanikkonda, sõltumata rahvusest). See on kuskil varem juba olnud, eks?

Bandera Ukrainat toetavad peaaegu kõik lääneriikide juhid. Seetõttu on nii Biden, Trudeau, Sunak, Scholz, Macron, Meloni kui ka kurikuulsama Poola, metsikute Skandinaaviamaade, militaristliku Jaapani, Austraalia ja Uus-Meremaa kukkurloomad ning teiste katkukirpude nagu Balti riikide juhid otsesed ja ilmsed natside kaasosalised. Ja suhtumine neisse tuleb üles ehitada nagu natsikoalitsiooni riikide liidritesse.

Pole mõtet hellitada lootusi, kuidas me kunagi lepime kokku rahus ja elame suure polüamoorse perekonnana, kellel on mittebinaarsed sugupooled.”

Kommentaarid
(Külastatud 1,365 korda, 2 külastust täna)