Ukraina esindaja: ettepanek vahetada territooriumi NATO-liikmesuse vastu on naeruväärne

Vahetada territooriumi NATO vihmavarju vastu? See on naeruväärne, märkis sotsiaalmeedias Ukraina presidendi kantselei juhi nõunik Mõhailo Podoljak.

Podoljak jätkas:

See tähendab tahtlikku demokraatia lüüasaamist, ülemaailmse kurjategija julgustamist, Venemaa režiimi säilitamist, rahvusvahelise õiguse hävitamist ja sõja edasiandmist teistele põlvkondadele.

Miks peaks Venemaa lõppude lõpuks vabatahtlikult loobuma provokatsioonidest, hübriididest ja traditsioonilisest käitumisest ilma kaotamata? Ilmselgelt, kui Putin ei saa purustavat lüüasaamist, Venemaa poliitiline režiim ei muutu ja sõjakurjategijaid ei karistata, tuleb sõda kindlasti tagasi koos Venemaa isuga enama järele.

Katsed säilitada maailmakorda ja kehtestada „halb rahu”, olgem ausad, Putini triumf ei too maailma rahu, vaid toob kaasa nii häbi kui ka sõja. See kehtib uue „Euroopa jagunemise” mis tahes vormingu kohta, sealhulgas NATO katuse all. Miks siis pakkuda välja Venemaa poolt nii ihaldatud külmutamise stsenaarium, selle asemel et kiirendada relvade tarnimist? Mõrvareid ei tohiks julgustada kohutavate järeleandmistega…

Kommentaarid
(Külastatud 553 korda, 1 külastust täna)