Lidl langetas Soomes hindu – langus puudutab järgmisi kaubagruppe

Kaubakett Lidl teatab oma pressiteates, et on langetanud hinda enam kui 100 tootel. Soodustused kehtivad muuhulgas kohvile, pastale, konservidele, kosmeetikale, mähkmetele ja lemmikloomatoidule.

Keskmiselt on hindu alandatud kümme protsenti. Hinnaalandus on juba kõikides Lidli kauplustes kehtima hakanud, vahendab Iltalehti.

Nüüd saad kodus kasutatavad igapäevased tooted senisest soodsamalt. Soodustoodete osakaal meie kompaktses, umbes 2500 tootest koosnevas valikus on Lidli kassas kliendile tuntav, ütleb Lidl Finlandi kommertsdirektor Mikko Forsström pressiteates.

Pikka aega on toiduainete hinda kergitanud muu hulgas tooraine ja logistika kallinemine.

Meie jaoks on oluline tundlikult reageerida hinda mõjutavatele teguritele ning alandada meie poolt müüdavate toodete hindu esimesel võimalusel. Nii et me ei tee hinnaalandusi teatud ajaks ega hoia hindu igaks juhuks kõrgemal, jätkab Forsström.

Tal on hea meel, et hinnalangus toob leevendust Soome majapidamistele, kes on kannatanud üldise hinnataseme tõusu käes.

Viimasel kümnendil langetas oma hindu tugevalt S-grupp. Grupp aga lõpetas aastal 2015 alustatud sooduskampaania, kui selle funktsionaalsus langes. Eriti just põllumehed kritiseerisid hiljuti S-grupi kampaaniat.

Kommentaarid
(Külastatud 3,590 korda, 1 külastust täna)