Ukraina tunnistas, et oli ikka Krimmi silla rünnaku taga

Ukraina tunnistas, et oli ikkagi Krimmi silla rünnaku taga eelmise, 2022. aasta oktoobris. Toona eitas Ukraina presidendi nõunik Mõhailo Podoljak seotust silla ründamisega, vaid väitis, et selle taga oli hoopis Venemaa.

Nüüd aga tõi Ukraina kaitseministri asetäitja Hanna Maljar sotsiaalmeedias suuremate saavutuste hulgas välja selle, et 273 päeva tagasi anti esimene löök Krimmi sillale, et „murda venelaste logistika”.

See näitab, kuidas sõja ajal võimud rahvale julmalt valetavad. Ukraina võimud valetasid lõpuni ka seda, et Ukrainale mingit ohtu pole, kuigi oli teada Vene rünnaku täpne kuupäev ja isegi kellaaeg. Seda tehti kartuses, et muidu jooksevad inimesed Ukrainast minema ja riigi majandus kukub kokku.

Nagu öeldakse, sõjas ja armastuses on kõik lubatud.

Kommentaarid
(Külastatud 498 korda, 1 külastust täna)