Ukraina president: Tänu Ukrainale pole Balti riikides küüditamisi ja Soomes talvesõdasid

Tänu Ukrainale pole Balti riikides küüditamisi, Poola jagamist, Ungari alistamist, tanke Prahas ega talvesõdasid Soomes, ütles Ukraina president Volodõmõr Zelenski tänase teisipäeva, 11. juuli õhtul Leedus Vilniuses Ukraina NATO-ga liitumisele pühendatud kontserdil kõneledes.

Zelenski ütles, et tuli Vilniusesse usuga „tugevasse NATO-sse, mis ei kahtle, ei raiska aega ega vaata tagasi ühelegi agressorile”.

„Ma tahaksin, et see usk muutuks kindlustundeks otsuste vastu, mida me kõik väärime, mida iga meie sõdalane, iga meie kodanik, iga meie ema, iga meie laps ootab. Kas seda on liiga palju soovida? ” sõnas Zelenski.

Leedu pealinnas heisati ka Ukraina lipp, mis toodi rindelinnast Bahmutist.

Zelenski oli laval koos oma naise Olena ning Leedu presidendi Gitanas nauseda ja tema naise Dianaga.

Kommentaarid
(Külastatud 680 korda, 1 külastust täna)