Presidendikandidaat Pence: USA on hädas nii kodus kui välismaal, sest Biden on väga nõrk

USA on hädas nii kodus kui välismaal, sest Biden on nõrk president, ütles presidendikandidaat Mike Pence.

Ajakirjanik Tucker Carlson juhtis Pence’i intervjueerides tähelepanu, et USA linnades on käinud elu alla, majandus on jäänud kängu, enesetappude arv on hüpanud üles, avalik korratus ja kuritegevuse on tõusnud lakke, aga samas kulutatakse kümneid miljardeid dollareid, kuna Ukrainal pole piisavalt tanke.

Pence ütles selle peale, et Ameerika probleemide põhjus nii kodus kui välismaal on nõrk president. Pence lisas, et sellepärast ta kandideeribki, et asjad korda teha. Tema sõnul on võimalikud mõlemad asjad: USA-s elu korda teha ja samas kaitsta maailmas vabadusi.

„Kõik kes arvavad, et me ei saa olla vaba maailma liider ning samal ajal lahendada oma koduseid probleeme, neil on väga halb ettekujutus maailma kõige võimsamast riigist,” ütles Pence. „Me saame teha mõlemat,” lisas ta, „ja USA presidendina kindlustame on piiri, toetame oma sõjaväge, ehitame üles majanduse ja seisame oma väärtuste eest ning juhime maailma vabadusele minu valitsuse juhtimisel. Ma luban seda.”

Kommentaarid
(Külastatud 610 korda, 1 külastust täna)