Eurojackpoti miljonivõit tuli Soome

Soome lotofirma Veikkaus andis teada, et Eurojackpotiga tuli eile reedel, 28. juulil Soome miljonivõit. Loosimisel ei olnud ühtegi õiget vastet 87 miljoni suurusele peavõidule.

Loosimise suurimad võidud tulid 5+1 tulemusega, millest üks mängiti Saksamaal ja teine ​​Soomes. Veikkause pressiteate kohaselt läks Soomes võit Lapimaalt pärit võrgumängijale, kes pistis taskusse 1,2 miljonit eurot, vahendab Iltalehti.

5+0 õigeid tulemusi oli kokku 19, millest neli tulid Soome. Võidusumma oli neil juhtudel 74 762 eurot. Soome võidud läksid veebimängijate gruppidele, millest igaühes on kümme osalejat ja mängijad on Soome eri paigust.

Loosimise õiged numbrid olid 10, 16, 34, 36 ja 49. Tähtnumbrid olid 3 ja 7.

Järgmisel teisipäeval on Eurojackpoti peavõit 98 miljonit eurot.

Kommentaarid
(Külastatud 5,869 korda, 1 külastust täna)