Valgevene president ütles, et temaga rääkides loobus Wagneri juht oma nõudmistest

Valgevene president Aleksandr Lukašenka ütles täna teisipäeval, 27. juunil, et Wagneri juht Jevgeni Prigožin loobus temaga rääkides oma nõudmistest, muu hulgas sellest, et Vene kaitseminister Sergei Šoigu peab tagasi astuma.

Lukašenka ütles Valgevene uudisteagentuuri BelTA vahendusel, et pakkus Prigožinile ühte Valgevene mahajäetud väeosa Wagneri laagri majutamiseks. Samuti lubas ta Prigožinile täielikku turvalisust Wagneri toomisel Valgevenesse, teatab BelTA.

Lukašenka ütles, et ta ei keela valgevenelastel Wagneriga liituda, kuid nad peavad mõistma sellise töö surmavat ohtu.

Lukašenka ütles, et ähvardas lõpetada läbirääkimised Prigožiniga, kui kasvõi üks tsiviilisik hukkub.

Kommentaarid
(Külastatud 369 korda, 1 külastust täna)