Soome roheliste uueks juhiks valiti Sofia Virta

Soome rohelised valisid täna, laupäeval Seinäjokis toimuval erakonna üldkogul omale uue juhi.

Erakonna juhiks valiti parlamenti kaks korda valitud Sofia Virta. Hääletusel võitis ta kolleegi Saara Hyrkö’t häältega 2760:1971. Praegune esinaine Maria Ohisalo teatas pärast kahe kuu tagust märkimisväärset valimiskaotust, et ei kandideeri uueks ametiajaks erakonna juhiks. Ta jõudis erakonda juhtida neli aastat, vahendab MTV.

Virta on töötanud õpetaja, terapeudi ja ettevõtjana. Ta on ka Kaarina linnavolikogu liige ja Edela-Soome hoolekandepiirkonna volikogu liige.

Olen tänulik rohelistelt saadud usalduse eest. Töötan alandlikult, kuid kõvasti koos täna valitava erakonna juhtkonna ja kogu erakonnaga, et meie ridadesse astuks tulevikus aina rohkem soomlasi, et ehitada turvalisem Soome ja säästvam maailm kõigile, kommenteeris Virta.

 

Kommentaarid
(Külastatud 237 korda, 1 külastust täna)