Valgevene liider teatas, et tal oli adenoviirus ja ta ei sure veel niipea ära

Valgevene president Aleksander Lukašenka ütles oma haiguse kohta käivatele kuulujuttudele viidates, et tal oli adenoviirus ja ta ei kavatse veel niipea surra.

„Kui keegi arvab, et ma suren, rahunege maha. Rahunege maha. See pole midagi muud kui arutelu Messengeris ja Telegrami kanalites. Adenoviirus või mis seal oli? Adenoviirus,” ütles riigipea tervist puuduaval nõupidamisel. Tema sõnu tsiteeris agentuur BelTA.

Lukašenka selgitas, et tal oli väga tihe graafik. „Mul ei olnud võimalust end ravida, siis on vaja minna Moskvasse, siis laupäevakutele, siis Grodnosse, siis Gomelisse, see kõik on kogunenud. Seetõttu ma ei sure, poisid. Te peate mind kannatama väga pikka aega,” ütles president.

Kommentaarid
(Külastatud 412 korda, 1 külastust täna)